vineri, 9 iunie 2017

Minunea ASCUNSĂ a României care ar putea să ne SALVEZE. Este SINGURUL loc din lume unde viața ar fi posibilă în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR

România este, fără nici o urmă de îndoială, o țară plină de surprize, de fenomene unice și forme de relief spectacoloase, care impresionează an de an turiștii străini. 


Vă vine să credeți sau nu, în România, mai concret lângă Mangalia se găsește singurul loc din lume în care viaţa ar putea continua în urma unui atac nuclear.  Specialiștii spun că nici cel mai modern bunker construit de om nu poate asigura protecția pe care o oferă peștera Movile. Grota a uimit întreaga lume cu ecosistemul său perfect închis, ce poate susţine viaţa, fără a avea nevoie de ceva din exterior, de unde şi concluzia fascinantă a speologilor care au demarat studii aici.
Peștera Movile a fost descoperită în 1986 în România, lângă Mangalia, unică în lume pentru ecosistemul descoperit în interiorul ei. Acesta funcționează pe baza chimiosintezei și a fost separat complet de mediul exterior timp de circa 5,5 milioane de ani. În total aici s-au descoperit 35 de specii complet noi care trăiesc într-un mediu foarte bogat în hidrogen sulfurat, cu o atmosferă foarte săracă de oxigen, dar bogată în dioxid de carbon și metan. Abia în 1990 a început explorarea ei, timp în care peștera a fost izolată.

Transplantul de organe in oculta secreta!

Aţi observat probabil că mai toţi marii oligarhi ai planetei, care vor să instaureze dominaţia globală a sistemului creat de ei, au vârste foarte înaintate şi par să fie nemuritori. Secretul longevităţii lor constă printre altele şi în numeroasele proceduri medicale pe care le suportă, transplantul de organe fiind la loc de frunte.


Miliardarul filantrop David Rockefeller a trecut cu succes de al şaselea transplant de inimă din ultimii 42 ani, la venerabila vârstă de 99 de ani.
Operaţia de transplant, care a durat 6 ore și a fost realizată de o echipa de chirurgi privaţi la reședința sa principală, de pe domeniul familiei din Pocantico Hills, New York, nu pare să-l fi obosit pe legendarul om de afaceri cunoscut pentru dinamismul şi viclenia sa.
Primul său transplant de inimă a avut loc în 1976, după un accident de maşină dramatic în urma căruia a suferit un atac de cord. A fost operat după 24 ore și o săptămână mai târziu era pe picioare şi făcea jogging.
David Rockefeller a mai avut, de asemenea, două transplanturi de rinichi în 1988 respectiv 2004.
Dar nu numai faptul că toţi aceşti miliardari, cunoşcuţi ca adepţi şi practicanţi ai cultului satanist, fac transplanturi, ar fi argumentul că recoltarea şi transplantul de organe ar fi o practică satanică. Această practică este malefică în primul rând pentru că este ceva artificial, împotriva ordinii naturale şi presupune sacrificarea şi dezmembrarea unei fiinţe umane care este încă în viaţă.
Iată cum stă treaba din punct de vedere legal, în ceea ce priveşte donarea şi recoltarea de organe pentru transplant în Statele Unite ale Americii:
Nu există ceva ce poate fi numit recoltarea de organe după moarte. Toate recoltările de organe se fac pe pacienţi vii. Publicul a fost mințit în legătură cu ceea ce constituie moartea reală. Țesuturile pot fi recoltate după moarte, dar cea mai mare parte a banilor merge în recoltarea de organe. Este o afacere de canibalism de miliarde de dolari. Și în cele mai multe state ești automat donator, dacă nu ţi-ai documentat refuzul. Cei mai mulţi pacienţi, canibalizaţi pentru organele lor, probabil ar trăi dacă li s-ar oferi un tratament medical adecvat. Aceşti pacienţi nu sunt morți până când organele lor nu sunt scoase din trupurile încă vii. Inima bate in continuare. Și recoltarea de organe, care se face fără anestezie, fără îndoială, unii pacienţi o simt, chiar dacă par a fi în comă. Și ca să se asigure că nu reacţionează, le sunt date medicamente pentru a-i paraliza. Și apoi mai este şi aspectul ciudat al transplanturilor în care unii pacienţii preiau unele trăsături din personalitatea donatorului, bune și rele.
“Moartea cerebrală” a fost inventată ca unic scop pentru transplantul de organe, experimentele medicale asupra oamenilor în viaţă și mijlocul prin care se iau măsurile de menţinere a vieţii putând fi retrase din punct de vedere legal. A fost prima forma legală a eutanasiei în SUA. Acest cod mortal al tăcerii a fost încălcat.
“Refuzul” tău pentru donarea de organe trebuie să fie documentat.
La înregistrarea la DMV (Departamentul pentru autovehicule, n.t.) refuzul tău verbal, declarând “nu” când ai fost întrebat dacă eşti sau nu de acord să fii donator de organe, nu este onorat. Conform limbajului juridic, din Revised Anatomical Gift Act (2006), trebuie să îţi documentezi “refuzul” în scris folosind “limbajul explicit”, în caz contrar, se “prezumă” că ai consimțit să fii donator de organe şi corpul tău să fie utilizat pentru “transplant de organe, educaţie şi cercetare.”

sâmbătă, 7 mai 2016

Chakrele Romaniei: Romania singura tara de pe planeta cu 7 chakre

De ce romania este singura tara de pe planeta cu 7 chakre??? Deoarece aici au fost primele fiinte pe planeta, insa in aceste 7 chakre sau „locurile dacilor liberi” cum li se mai spus, sunt ingropate artefacte exact ca cel de sub bucegi si ceahlau si au rolul de a apara energetic romania, la fel cum fac si PIRAMIDELE „MUNTII CARPATI” CEI MAI VECHI MUNTI DE PE TERRA…
Chakra 1 – Muladhara – muntii Parang- Petrosani

√ reprezinta:
– conexiunea noastra cu credintele familiale traditionale
– temelia sanatatii emotionale si mentale
√ fricile de baza:
– spaime legate de supravietuirea fizica
– frica de a fi abandonat de grup/ familie
– pierderea echilibrului fizic
√ puteri fundamentale:
– identitate tribala/ familiala
– coeziune si cod tribal al onoarei
– sprijin si loialitate
√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– coloana vertebrala,
– rect
– picioare
– oase
– sistem imunitar
Bolile care sunt activate aici sunt bolile psihice generate de disfunctiile familiale ( sindromul personalitatii multiple, tulburari obsesiv agresive, depresie, alcoolism)
√ Adevar sacru: TOATE SUNT UNA!
Chakra 2 – Svadistana- Simleul Silvaniei- Salaj- Dacidava
√ reprezinta:
– chakra parteneriatului sau a relatiilor
– puterea de alegere
√ frici de baza :
– frica de a pierde controlul
– frica de a fi controlat de cineva prin dependenta, viol, tradare
– pierderea financiara
– abandonul din partea partenerului principal sau colegilor de profesie
√ puteri fundamentale:
– capacitatea si puterea de a supravietui financiar si fizic pe propriile puteri si de a ne apara si proteja
– instinctul “ lupta si fugi”
– capacitatea de a risca
– capacitatea de a ne reveni dupa o pierdere ( membru de familie, partener, proprietati, serviciu, pierdere financiara)
– puterea de a ne revolta si reface viata
– abilitatea de a lua decizii personale sau profesionale
√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– organe sexuale
– intestin gros
– vertebrele de jos
– pelvis, zona soldurilor
– vezica urinara
Bolile care isi au originea in acest centru energetic sunt activate de frica de a pierde controlul
√ Adevar sacru: ONORATI-VA UNII PE ALTII !
Chakra 3 – Manipura – Polovragi- Tg. Jiu
√ reprezinta:
– puterea personala in relatie cu lumea exterioara
– ne sprijina in procesul individualizarii, al formarii sinelui
√ frici de baza:
– frica de respingere
– frica de a nu parea ridicol
– frica de a iti indeplini responsabilitatile
– fricile legate de aspectul fizic- obezitate, chelire, imbatranire
– frica ca altii ne vor descoperi secretele noastre
√ puteri fundamentale:
– auto-apreciere
– respect de sine si autodisciplina
– ambitie si capacitatea de a genera actiune si a face fata unei crize
– curajul de a risca
– generozitatea, moralitatea si taria de caracter
√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– stomac, pancreas
– suprarenale, partea superioara a intestinelor
– vezica biliara si ficat
– mijlocul coloanei vertebrale
Boala care isi are originea aici este activata de probleme legate de responsabilitatea fata de sine, autoapreciere, frica de respingere si o supersensibilitate la critica.
√ Adevar sacru: CINSTESTE-TE/ ONOREAZA-TE PE TINE INSUTI !
Chakra 4 – Anahata- muntii Rarau- Campulung Moldovenesc
√ reprezinta:
– puterea emotionala
– ajuta la dezvoltarea noastra emotionala
– incorporeaza lectia spirituala care ne invata cum sa actionam din iubire si compasiune si sa recunoastem ca cea mai puternica energie pe care o avem este iubirea
√ frici de baza:
– frica de singuratate
– de angajament, de a –ti urma inima
– incapacitatea de a te proteja emotional
– frica de slabiciuni emotionale si de tradare
( pierderea energiei de aici da nastere la gelozie, amaraciune, furie, ura si incapacitate de a-i ierta pe altii cat si pe sine)
√ puteri fundamentale:
– iubire, iertare, compasiune
– devotament
– inspiratie
– speranta si incredere
– capacitatea de a te vindeca si de a-i vindeca pe altii
√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– inima si sistemul circulator
– coastele
– sanii
– glanda timus
– plamanii
– umerii, bratele, mainile, diafragma
Bolile ce isi au originea aici sunt cele cardiace si pulmonare si sunt provocate de dureri emotionale, de nevoia nostra de a sti de ce lucrurile s-au intamplat in felul in care s-au intamplat si din incapacitatea de a elibera dorinta de judecata umana auto-determinata.
√ Adevar sacru: IUBIREA ESTE PUTEREA DIVINA !
Chakra 5 – Vishuda- Sarmisegetuza
√ reprezinta:
– puterea vointei
– incredintarea vointii proprii vointei lui Dumnezeu
– uniunea completa cu vointa divina
√ frici de baza:
– frica de a nu avea autoritatea sau puterea de a alege in propria viata
– pierderea controlului cand e vorba de raspunsul nostru la lucrurile importante: bani, putere, controlul emotional al unei persoane asupra bunastarii noastre
– frica in fata vointei Divine
√ puteri fundamentale:
– increderea
– cunosterea de sine si autoritatea personala
– capacitatea de a lua decizii
√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– gat, glanda tiroida, trahee, esofag
– paratiroidele
– hipotalamusul
– vertebrele cervicale
– gura, maxilare si dintii

Toate imbolnavirile au legatura cu chakra 5 pentru ca alegerea este implicata in orice amanunt al vietii nostre si prin urmare in orice boala!
√ Adevar sacru: PREDAREA VOINTEI PERSONALE VOINTEI DIVINE !
Chakra 6 – Ajna- Capidava ( intre Harsova si Cernavoda)
√ reprezinta:
– puterea mintii
– capacitatile mentale si de rationament si de aptitudine psihologica de a ne evalua convingerile si atitudinile
– centru spiritual in care interactiunea dintre minte si suflet poate conducela perceptie intuitiva si intelepciune
– puterea de a face deosebirea intre gandurile motivate de putere si cele motivate de frica si de iluzie
– “gandul” este inainte de “forma” , iar creatia incepe in dimensiunea energetica—ne atrage atentia sa devenim constienti de ceea ce cream!
√ frici de baza:
– lipsa dorintei de a privi inlauntrul si de a-ti dezgropa fricile
– frica de adevar atunci cand ratiunea este incetosata
– frica de o judecata realista exprimata
– frica de a te baza pe un sfat din exterior
– frica de disciplina
– frica de partea intunecata a sinelui si de atributele acestuia
√ puteri fundamentale:
– capacitati si abilitati intelectuale
– evaluarea cunoasterii constiente si a celei inconstiente
– primirea inspiratiei
– generarea marilor acte de creativitate si inteligenta rational- emotional intuitiva
√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– creier si sistem nervos
– glandele pituitara si pineala
– ochii, urechile, nasul
√ Adevar sacru: CAUTA NUMAI ADEVARUL!
Chakra 7 – Sahasrara- manastirea Sambata de Sus
√ reprezinta:
– racordarea la divinitate
– chakra rugaciunii
– “ contul nostru din banca indurarii” depozitul pentru energia stransa prin gandurile si actiunile noastre bune sau prin actele de credinta si rugaciune
√ frici de baza:
– frica de “ noapte intunecata a sufletului”
– frica legata de abandonul spiritual, de pierderea identitatii si a conexiunilor cu viata si cu oamenii din jurul nostru
√ puteri fundamentale:
– credinta in prezenta Divinului si tot ceea ce reprezinta credinta in viata noastra- ghidarea interioara, intelegerea vindecarii si un anumit tip de incredere care eclipseaza fricile omenesti obisnuite; devotiunea
√ conexiuni energetice cu corpul fizic:
– forta care hraneste corpul, mintea si spiritul
– sistem nervos central
– sistem mescular
– tegument
√ Adevar sacru: TRAIESTE IN MOMENTUL PREZENT!