luni, 7 octombrie 2013

Ce face guvernul SUA cu 30.000 de ghilotine, 100.000 de vagoane de transport prizonieri si peste 600 de milioane de gloanțe ???

Imagine
Am spus de cate ori am avut ocazia – SUA este un experiment al elitelor ! In sprijinul acestei afirmatii sunt multe dovezi pe care nu le voi enumera acum. Procesul de transformare al acestui experiment este implementat sub privirile americanilor, prea docili si manipulati sa creada ca guvernul poate complota impotriva lor. Manipularea a atins cote maxime in SUA tocmai pentru a demonstra ca omul este un animal care poate fi dresat ca si restul animalelor… ai doar nevoie de instrumentele necesare. Evenimentele din Boston ne-au demonstrat ca americanii nu sunt deranjati catusi de putin cand e vorba de legea martiala… ba chiar aclama si rasufla usurati cand 9000 de persoane din fortele politienesti scotocesc un oras in cautarea a doi frati suspectati de terorism. Experimentul a demonstrat ca populatia e docila, ca nimeni nu se opune la a sta in case pe termen nedeterminat “pentru propria lor protectie”.
In ultimul timp au aparut in media alternativa informatii ce pentru majoritatea oamenilor ar parea de domeniul ilogicului, iar pentru ca sunt dezvaluite de catre persoane ce nu fac parte din mass-media oficiala, nu sunt luate in serios, chiar daca sunt martori ce au facut fotografii si filme in legatura cu subiectul. In congresul american s-a facut lobby pentru utilizarea ghilotinei in “scopuri guvernamentale”. (ne intoarcem in timp sau evoluam ?) In jur de 30.000 de ghilotine au fost achizitionate de catre agentiile guvernamentale americana si depozitate in locatii speciale din Georgia si Montana.  Exista peste 800 de lagare de concentrare in Statele Unite. Toate pe deplin operationale si gata sa primeasca prizonieri. Acestea au tot personalul instalat impreuna cu gardieni . Dar toate sunt goale… Taberele au toate facilitatile de cale ferata, precum si drumuri care duc la si de la locurile de detenție. Multe dintre ele au de asemenea un aeroport in apropiere. Majoritatea taberelor pot gazdui o populație de 20.000 de prizonieri. In prezent, cea mai mare este in Fairbanks, Alaska. Facilitatea de Alaska este o facilitate masiva de sanatate mintala și poate stoca aproximativ 2 milioane de oameni.
Aceste tabere sunt operate de catre F.E.M.A. Federal Emergency Management Agency este o agenție a Departamentului pentru Securitate Internă (US Department of Homeland Security) cu scopul principal de a coordona activitatile in caz de situatii de urgenta in urma dezastrelor naturale pe teritoriu SUA. Homeland Security este definit in mod oficial de catre Strategia Nationala de Securitate ca “un efort national concentrat pentru a preveni atacurile teroriste din Statele Unite, reducerea vulnerabilitatii Americii la terorism, si pentru a minimiza daunele de la eventualele atacuri care apar”.Putina lume stie insa ca Homeland Security este o entitate privata ce nu se supune Congresului american.  Exista conflicte intre organele de drept internațional (ratificate de SUA sau nu) si cele aplicate de Homeland Security. Un exemplu este noțiunea de combatant ilegal . Guvernul Statelor Unite a creat un nou statut, care se adreseaza prizonierilor capturati de catre o forta militara care nu sunt in conformitate cu conditiile Convenției.
Aceeasi agentie a achizitionat peste 100.000 de trenuri AutoMax. Aceste trenuri ( in varianta oficiala) sunt destinate pentru transportul autoturismelor fiind capabile sa transporte mai mult de 20 de automobile intr-un singur vagon… Ce face o agentie militara ce se “ocupa cu protectia oamenilor” cu aceste trenuri ? Nu cred ca se reprofileaza…  O varianta ar fi ca in ultimii ani au aparut multe filmari cu masini de armata transportate pe teritoriul SUA iar Homeland Security nu vrea sa se stie ce masini transporta.
Sunt cateva lucruri care te pun pe ganduri. Vagoanele AutoMax sunt acoperite. La un trailer de masini o sa observi intotdeauna masinile pe care le transporta… nu si la AutoMax. In ciuda faptului ca transporta masini au anumite portiuni ce seamna cu “geamuri sau guri de aerisire”, perfecte in conditiile in care vei dori sa transporti prizonieri.
http://www.youtube.com/watch?v=wBSZOMwNcOc ; http://www.youtube.com/watch?v=YsdY-F8x5Lw
Oricare ar fi adevaratele motive e destul de straniu ca Homeland Security achizitioneaza astfel de trenuri. Varianta oficiala a trenului o gasiti mai jos si puteti sa va faceti o idee singuri.
 http://www.youtube.com/watch?v=vBO24iVVw-4
 Imagine
Foarte multe persoane nu vor da importanta faptelor ce se intampla in SUA insa trebuie urmarite astfel de actiuni pentru ca sunt premergatoare actiunilor intreprinse in intreaga lume. Sa nu uitam ca anul trecut s-a discutat despre un proiect de legi pentru intarirea securitatii UE si formarea unei posibile Armate Europene. Globalizarea ia noi forme iar controlul asupra populatiilor va atinge cote de neimaginat pentru majoritatea oamenilor. Probabil ca aceste coincidente au o explicatie logica ce nu are nimic de a face cu teoriile conspirationiste ce au fost lansate in jurul lor. Bineinteles ca si cele aproape un milion si jumatate de sicrie de plastic depozitate in mai multe locatii din SUA au o explicatie simpla ca si cele peste 600 milioane de gloante detinute de Homeland Security…
Insa eu refuz sa cred afirmatiile oficiale si tind sa cred variantele neoficiale ale intregii povesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea tuturor conteaza.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.